Menu 21.4.2014

Polévka

Česnečka 29,-
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky 35,-

Hlavní jídla

Pečená kachna, bílé, červené zelí, HK, BK 169,-
Svíčková s brusinkovým terčem, HK 119,-
Smažená vinná klobása, bramborový salát 119,-
Smažený vepřový řízek, bramborový salát, citrón 139,-
Pikantní masová směs, 3ks topinka, sýr 99,-
Kuřecí kousky, sýrová omáčka, těstoviny(Fusilli) 119,-
Kuřecí kousky, ďábelská omáčka, HR 129,-
Katův šleh, 4ks bramboráčky 149,-
Šopský salát 45,-
Řecký salát 59,-
Rohlíček s pudinkovým krémem, jahody, šlehačka 35,-
Mandarinkové řezy, šlehačka 35,-
Jablečný závin, toping, šlehačka 29,-
Kančí medailonky na zeleném pepři nebo žamp. 179,-
Kuřecí nebo vepřový steak na zeleném pepři 115,-
Kuřecí nebo vepřový steak s křenem a cibulí 115,-
Kuřecí nebo vepřový steak s přelivem z nivy 115,-
Kuřecí nebo vepřový steak na žampiónech 115,-
Kuřecí nebo vepřový steak s ďábelskou omáčkou 115,-
Kuřecí nebo vepřový steak přírodní 109,-
Losos steak s bazalkovým přelivem, citrón 179,-
Pstruh na másle, citrón 125,-
– Pstruh nad 150g 1dkg 49,-
Krokety 42,-
Americké brambory 37,-
Hranolky 33,-
Ledecký chléb 3ks 8,-